12.03.2009. / 11:35

Autor: Andrea Belin

Skandal: Posvađali se Arsen Dedić i Zlatko Vitez, glazbenik odbio doći na premijeru svoje predstave

Radeći na "Arsenovim teatralijama", kojima su sutra navečer svečano otvaraju Drugi Gumbekovi dani, dvojica prijatelja i kumova ozbiljno su se sukobili

Glazbenik kaže da ni on ni njegova supruga neće doći na premijeruGlazbenik kaže da ni on ni njegova supruga neće doći na premijeruNakon što su trideset godina prijatelji i kumovi, Arsen Dedić i Zlatko Vitez više ne razgovaraju. Naime, dugogodišnjem prijateljstvu na put je stao posao oko kojeg se dvojica umjetnika nisu mogli složiti. Kako saznajemo, Arsen Dedić u srijedu je otišao s probe u Histrionskom domu, a glavni razlog tomu nesuglasice s glavnim ravnateljem Zlatkom Vitezom. Posvađali su se radeći na "Arsenovim telatralijama" kojima će sutra biti otvoreni Drugi Gumbekovi dani.

No, Arsen neće doći na premijeru, a njegov će primjeri slijediti i supruga Gabi. -Ni ja ni moja supruga ne kanimo doći na premijeru-u kratkom telefonskom razgovoru nam je kazao glazbenik koji je odbio komentirati oko čega su se on i Vitez konkretno posvađali. Dodao je samo da je riječ o poslu. Situacija je tim nezgodnija što je predstava nastala prema kazališnim radovima Arsena Dedića i uključuje veliki broj izvođača. Postavlja se pitanje hoće li ona biti izvedena bez svojih glavnih aktera, Arsena i njegove supruge Gabi Novak.

"Svatko ima pravo na loš dan, pa i Arsen Dedić. Mi ćemo Arsenovim teatralijama otvoriti Druge Gumbekove dane, festival kabareta, s njim ili bez njega", rekao je Vitez za Večernji list i dodao kako između njih nije bilo ozbiljnog sukoba iako je potvrdio da je Arsen ljutito napustio probu. Tvrdi da predstava i nije Arsenova već je njemu samo posvećena. Prema tvrdnjama prisutnih, tijekom svađe između Dedića i Viteza izmjenjivale su se prilično oštre riječi.

Vezane vijesti

Masovna tučnjava popova i puka zbog pečenih prasića

Masovna tučnjava popova i puka zbog pečenih prasića

Prema pisanju beogradskog Blica u mjestu pokraj Modriče u Bosni i Hercegovini potuklo se 40 pravoslavnih vjernika i svećenika nakon svađe oko pečenja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika