13.03.2009. / 10:46

Autor: Nacionalova redakcija

Priznanje profesora u slučaju Indeks: 'Upisivao sam studente preko veze'

Na optuženičkoj klupi Županijskog suda u Zagrebu trenutačno se nalazi šesnaestero optuženih, koje se tereti da su djelovali protuzakonito prilikom upisa jednog dijela studenata na Fakultetu prometnih znanosti

Krešimir Somek privodi se na sud tijekom akcije Indeks Krešimir Somek privodi se na sud tijekom akcije Indeks Profesor na Prometnom fakultetu Krešimir Somek izjavio je na početku suđenja u slučaju Indeks kako se osjeća krivim jer je upisao troje studenata preko veze.

Na optuženičkoj klupi Županijskog suda u Zagrebu trenutačno se nalazi šesnaestero optuženih, koje se tereti da su djelovali protuzakonito prilikom upisa jednog dijela studenata na Fakultetu prometnih znanosti.

Bivši prodekan Fakulteta prometnih znanosti Dragan Badanjak, prvooptuženik u slučaju Indeks, kazao je pak kako se ne osjeća krivim. Njega se tereti da je upisao četiri studenta i to za 2 tisuće eura. Suđenje se nastavlja, a Somek je kazao kako će priznanje iznijeti na sljedećoj raspravi. (H.Š.)

Vezane vijesti

Svjetsko gospodarstvo sve više usporava

Svjetsko gospodarstvo sve više usporava

Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj upozorila je kako indeks vodećih gospodarstava ukazuje na daljnje usporavanje svjetskog gospodarstva.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika