11.05.2009. / 10:42

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza Anđelke Subašić: Zbrka u komunikacijama, seksualno nasilje i ratobornost!

Glavno obilježje ovog tjedna biti će konfuznost u komunikaciji, informacijama, usporenost na svakom planu, otkazivanje i odgoda zakazanih dogovora i nepotrebno oštri tonovi. Zbog položaja Marsa još uvijek će prevladavati nasilne metode, seksualno nasilje, ratobornost gdje nije potrebno, prijetnje sigurnosti u prometu

Anđelka najavljuje tjedan zastoja i svađaAnđelka najavljuje tjedan zastoja i svađaZbog Saturnovog utjecaja autoriteti će djelovati neodlučno, usporeno i više negativno nego pozitivno. Donesene odluke biti će teško sprovesti u djelo. Nema dosljednosti. Stoga je najbolje ne forsirati rješenja i ne inzistirati na njima. Rezultati na sportskim borolištima često će biti neizvjesni do samoga kraja i neodlučni (u ekipnim sportovima), a u mnogim natjecanjima više će se isticati suci nego natjecatelji.

Ponedjeljak je dosta težak dan, s puno negativnih ideja, prije svega će dominirati strasti, a ne razum. U utorak se nastavlja negativna retorika. Biti će dosta policijskih intervencija. Vrijeme će biti vjetrovito. Srijeda 13. svibnja najteži je dan u tjednu. Kulminirati će negativna energija, poglavito sredinom dana. Četvrtak će biti znatno mirniji i stabilniji.

S ugodnim vremenskim prilikama i puno više zrelosti u međuljudskim odnosima. U petak će promet biti vrlo gust. Na ulicama i trgovima puno okupljanja ljudi, različitih interesnih skupina, ali će osnovna ideja biti slična: budimo više ljudi i zaštitimo one kojima je potrebna briga i skrb.

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika