27.09.2010. / 15:39

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Kriza vladajuće koalicije i smjena moćnog državnog čelnika

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan koji će obilježiti ozbiljna krizavladajuće koalicije. Već se i odvijaju neke tajne kombinacije, a presuditi će afere u prometu, vojsci, velikoj državnoj korporaciji. Neke već donesene odluke biti će odgođene. I naravno pripremimo se na iznenađenje - smjena je neizbježna

Anđelka SubašićAnđelka SubašićBaš je nezgodno raditi prognozu kada vidite niz faktora uzavrele krize u našoj zemlji ali i globalnih uzbuđenja kojima nema kraja. No, najgore je što ne prestaje ta silna planetarna tenzija koja ljude čini napetima, frustriranima, ljutitima i pakosnima. A u stvari iz svih izbija strah: strah onih koji imaju i koji su bogati da će izgubiti to bogatstvo, strah onih koji imaju malo da će i to izgubiti, strah vladajućih da će izgubiti vlast i strah nemoćnih da će postati potpuno bespomoćni.

Takva je cijela ova godina, a jesen - pa to je samo doba ubiranja plodova onoga što smo činili ranije. Planete i svemir vrše takav pritisak da shvatimo kako je čovjek mali, ali misli da je veliki.

Priroda i cijela planeta je bolesna i to kombinacija akutnih i kroničnih bolesti. Veliki dio je učinio čovjek ali i sama priroda. Svjedočiti ćemo zagađenjima i to s jedna strane u divljoj prirodi i s druge strane u urbanim centrima. Opasnosti od mina i eksplozije rudnika, problemi u šumama, rudnicima. Vrlo bizarni smrtni slučajevi.

Strasti vladaju na svakom koraku pa će biti seksualnih zlostavljanja i seksualnih skandala, ubojstava zbog ljubomore. Mediji proživljavaju krize, neki se naglo gase, neki ulaze u rat s društvenom elitom i uzrokuju/potiču ostavke, vjerojatno razotkrivanjem afera. Tržnice i trgovački centri ponovno su u opasnosti od terorističkih napada.

Biti će i brodskih nesreća, nasukavanje broda zbog kvara na navigacijskim uređajima i slične će se nesreće događati s vlakovima. Promet će biti blokiran zbog štrajkova - to je kombinacija zračnog i kopnenog prometa. Zrakoplovi će se rušiti, a neke bizarnosti biti će i u letenju s balonima. Slijedi i sastanak na vrhu važnih svjetskih vođa, državnika, premijera, uglednika. Takav skup biti će popraćen s opasnosti za sigurnost skupa-protesti i to dosta nasilni). Vidljiva je i grupna ostavka. Četvrtak, 30. rujna je najgori dan u tjednu. Izbjegavajte sukobe.

U hrvatskoj politici je jesen vrela kao što sam i najavljivala u godišnjoj prognozi. Približava se Plutonov tranzit koji će eliminirati još jednog od čelnika naše zemlje koji je godinama bio moćan. Morati će otići i snositi posljedice. A zbog istog utjecaja Plutona prevladava borba za moć u kojoj se ne štede sredstva i ide se metodom eliminacije. Ovo je vrijeme prve ozbiljne krize vladajuće koalicije. Već se i odvijaju neke tajne kombinacije, a presuditi će afere u prometu, vojsci, velikoj državnoj korporaciji. Neke već donesene odluke biti će odgođene. I naravno pripremimo se na iznenađenje - smjena je neizbježna.

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

registracija
2/12/07

lei, 27.09.10. 16:13

Astroprognoza? I to se tiska kao "ozbiljno"? Na što smo spali...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika