09.11.2009. / 11:26

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Oružani sukob ministara i policajaca

Ugledna business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojemu će u porastu biti kriminal, a naglašena nekolegijalnost među ljudima mogla bi dovesti do većih problema

Anđelka SubašićAnđelka SubašićTjedne prognoze uvijek je dobro gledati u kontekstu mjesečnih koje bolje opisuju trend. Ovotjedna prognoza obuhvaća uglavnom nove događaje koji će privući najveću pozornost globalne javnosti jer imaju tipično obilježje trenutka u kojem se nalazimo.

Planetarni aspekti govore o manipuliranju javnošću od strane autoriteta (predsjednici, kraljevi) u cilju izbjegavanja vlastite odgovornosti i kao bijeg od problema zbog osobnih razloga. Biti će naglašene i infekcije različitih vrsta. Kriminal je također u porastu. Javljaju se i novi problemi s plinom te zagađenjem voda. Biti će i pomorskih nesreća.

Ugledni muškarci, gradonačelnici, ministri, policijski i vojni dužnosnici naći će se u sukobu ili oružanom okršaju (vrlo vjerojatno i među sobom).

Naglašene su i intrige i podmetanja te nekolegijalne izjave na račun drugih.

Mrtvi u nesrećama i od bolesti

Tjedan će obilježiti i pad zrakoplova/helikoptera i to vojnog/policijskog.

Mnogo će biti smrtnih slučajeva od infekcije i nuspojava bolesti. Moguće su i razne blokade. te urušavanje prometnica tipa vijadukt ili tunel. Fanatici su i dalje aktivni, kao i politički terorizam. Nova znanstvena dostignuća u području medicine i tehnologije obradovat će nas.

Crkva u problemima

U Hrvatskoj su i dalje prisutni problemi s državnim financijama. Problema će biti i s financijama crkve gdje će biti i sukoba unutar crkvenih autoriteta.

Pojedinačne tenzije sa susjednim zemljama (Slovenija) i dalje su prisutne.
U nesreći će stradati mlade muške osobe. Moguć je i oružani napad na banku, nažalost s ljudskom žrtvom.

.

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika