22.05.2009. / 11:07

Autor: Anamarija Kronast

Humor Nine Morić: Ne trebaju mi botox i plastične operacije

U intervju za talijanski magazin najviše pažnje posvetila je razgovoru o svojoj guzi, za koju smatra da je naprosto predivna. Također je kazala kako najbolje izgleda kada na sebi nema ni mrvicu šminke i kada je potpuno gola

Nina Morić  tvrdi da ne treba estetskog kirurgaNina Morić tvrdi da ne treba estetskog kirurgaObzirom da se u talijanskim medijima najšešće spominjala kao silikonska ljepotica (Talijani tvrde da je bila na više operacija od Donatelle Versace), hrvatska manekenka Nina Morić odlučila je za magazin Chi progovoriti o svom izgledu.

Štoviše, fotografirala se bez šminke i photoshopa, kako bi pokazala da je prirodno lijepa. Najviše pažnje posvetila je razgovoru o svojoj guzi, za koju smatra da je naprosto predivna. Također je kazala kako najbolje izgleda kada na sebi nema ni mrvicu šminke i kada je potpuno gola.

Nevoljko je priznala da je povećala gornju usnicu, te stavila silikonske impalntate u grudi, no njih je kasnije izvadila, tvrdi. Na ostalim operacijama, veli Nina, nije bila, čak ni na injekcijama botoxa. Smatra da je za to još prerano.Tajna njezine ljepote je, kaže, u zdravoj hrani i redovnom vježbanju.

Vezane vijesti

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve...

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Bivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika