28.05.2009. / 11:38

Autor: Anamarija Kronast

Glam finale:Demi Moore dolazi bodriti Susan Boyle

Svoju fascinaciju Demi je prvo otkrila svojim prijateljima na Twitteru gdje je napisala da je bila ganuta do te mjere da su joj suze potekle niz lice kada je čula Susan kako pjeva

Demi MooreDemi MooreNajslavnija obožavateljica Britanke Susan Boyle je glumica Demi Moore koja je potpuno oduševljena njezinim glasovnim mogućnostima, ali i skromnošću i neiskvarenošću koja je inače poznata u svijetu showbiza.

Svoju fascinaciju Demi je prvo otkrila svojim prijateljima na Twitteru gdje je napisala da je bila ganuta do te mjere da su joj suze potekle niz lice kada je čula Susan kako pjeva.

Naravno, njezina je anjveća želja da upravo ona postane pobjednica showa "Britain's Got Talent", a čak joj neće biti teško iz Amerike doputovati u Englesku kako bi joj dala podršku u finalu.

Sa zvijezdom "Striptiza" doputovat će i njezin životni suputnik Asthon Kutcher, a glumica se potrudila osigurati smještaj i za sve obožavatelje koji iz Amerike dođu navijati za Susan.

Vezane vijesti

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

Bjeloruska tenisačica Viktorija Azarenka pobjednica je ženskog WTA turnira u australskom gradu Sydneyju. Slavila je treća igračica svijeta protiv… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika