29.05.2009. / 10:34

Autor: Anamarija Kronast

Tom Cruise osvaja Cameron Diaz, a njegova Katie se žali na nedostatak seksa

Film će snimati Twentieth Century Fox, a režirati će ga James Mangold, koji je uz Scotta Franka i Laetu Kalogridis sudjelovao i u pisanju scenarija.Zbog filma će Tom ponovno biti odvojen od supruge

Tom CruiseTom CruiseNije ni čudno što se Katie Holmes žali prijateljicama da joj nedostaje seksa. Naime, njezin suprug stalno prihvaća nove uloge i nikako se ne stigne posvetiti svojoj supruzi.

Naime, holivudski glumac Tom Cruise će u svojoj sljedećoj ulozi biti tajni agent koji pokušava zavesti Cameron Diaz u komediji "Wichita", objavio je u četvrtak specijalizirani list Variety.

Film će snimati Twentieth Century Fox, a režirati će ga James Mangold, koji je uz Scotta Franka i Laetu Kalogridis sudjelovao i u pisanju scenarija.

Prikazivanje filma se predviđa za ljeto 2010.

To će biti prvi film Toma Cruisea nakon "Walkyrie" u kojem je tumačio njemačkog časnika koji je postao junak nakon rata jer je pokušao ubiti Adolfa Hitlera.

Vezane vijesti

Cheryl Cole zaljubljena u Cameron Diaz

Cheryl Cole zaljubljena u Cameron Diaz

Pop zvijezda i R&B pjevačica Cheryl Cole glumi zajedno s Cameron Diaz u filmu 'What To Expect When You're Expecting' . Iako je imala samo manju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika