29.06.2009. / 17:11

Autor: Anamarija Kronast

Debbie Jackson: Michael nije otac naše djece, nikada se nismo seksali

Kazala je kako je, u vrijeme kad je upoznala pjevača, on je bio razveden, usamljen i silno je želio imati djecu. Vjerovao je da bi mu mališani mogli popuniti emotivnu prazninu u životu

Par se, tvrdi Debbie, nikada nije seksaoPar se, tvrdi Debbie, nikada nije seksaoIako ih se svojedobno odrekla u zamjenu za novac, Debbie Jackson, bivša supruga pokojnog pjevača Michaela, tvrdi kako im on ionako nije biološki otac! Stoga ona kani podnjeti zahtkev za skrbništvo nad troje djece. Pedesetogodišnjakinja je odlučila svoju stranu priče otkriti britanskim medijima.

Kazala je kako je, u vrijeme kad je upoznala pjevača, on je bio razveden, usamljen i silno je želio imati djecu. Vjerovao je da bi mu mališani mogli popuniti emotivnu prazninu u životu.

- Ponudila sam mu svoju utrobu kao dar da ga usrećim -kazala je Debbie koja je posebno naglasila da s Michaelom nikad nije imala seksualne odnose. Njihova djeca : Michael Jr. Princ (12) i Paris Katherine (11), tvrdi ona, nisu njegova. Kaže da je sperma kojom su je oplodili bila donorska, te da Michael ni na koji način nije otac djece koju je rodila.

Nije to bila Michaelova sperma. Platili su mi i nastavila sam sa svojim životom. Znala sam da djecu više neću vidjeti - rekla je Debbie koja danas živi na ranču u Kaliforniji. Nikad nisam bila spremna za majčinstvo, bila bih loša u tome. Ne želim tu djecu u životu.

Moja djeca su sada ove životinje koje me okružuju - zaključila je Jackova bivša supruga tada Debbie koja je novinarima također povjerila sa je njezin trogodišnji brak s Michaelom bio samo na papiru.

Ipak predomislila se i sada želi skrbništvo nad djecom.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika