30.06.2009. / 11:05

Autor: Anamarija Kronast

Jacksonova majka želi i njegovu imovinu

Majka Michaela Jacksona dobila je privremeno skrbništvo nad djecom pokojnoga sina, a sad pokušava dobiti i pravo da upravlja imanjem kralja popa, izjavila je jedna osoba bliska sudu

Katherine JacksonKatherine JacksonPremda je trenutačno uistinu teško dokučiti koliko će novca, nakon što se namire Jacksonovi vjerovnici, ostati njegovoj djeci, majka popularnog pjevača ipak je zatražila od suda da upravlja i tim dijelom. No, to joj nije odobreno.

Majka Michaela Jacksona dobila je privremeno skrbništvo nad djecom pokojnoga sina, a sad pokušava dobiti i pravo da upravlja imanjem kralja popa, izjavila je jedna osoba bliska sudu.

Sudac Mitchell Beckloff dao je u ponedjeljak Katherini Jackson privremeno skrbništvo nad djecom, a za 3. kolovoza je zakazao i ročište u vezi s njezinim zahtjevom da postane i stalni skrbnik.

Katherine Jackson u ponedjeljak je podnijela još jedan sudski zahtjev, kojim ona želi postati upravitelj imanja pokojnoga sina, rekla je osoba bliska sudu koja ne smije o tome javno govoriti.

Mrtvozornik u Los Angelesu opovrgnuo je u ponedjeljak tvrdnje britanskih medija da je Jackson bio gotovo ćelav i bolesno mršav u trenutku kad mu je srce otkazalo.

Na Jacksonu su obavljene dvije obdukcije koje nisu dale konačne rezultate, jedna u uredu mrtvozornika u Los Angelesu, a drugu je obavio privatni patolog. Toksikološki nalazi bit će gotovi tek za koji tjedan.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika