30.09.2009. / 13:19

Autor: Anamarija Kronast

Danas na HTV-u čak dvije komisije odlučuju o sudbini Tarika Filipovića

Na temelju izvješća Povjerenstva i pravne službe Programsko vijeće bi danas popodne trebalo donjeti konačnu odluku

Hoće li Tarik ostati ili otići znat će se za nekoliko satiHoće li Tarik ostati ili otići znat će se za nekoliko satiSapunica o slučaju Tarika Filipovića i njegove neprimjerene izjave u kvizu "Tko želi biti milijunaš" danas bi konačno trebala dobiti epilog.

Naime, na Prisavlju od jučer radi televizijsko Povjerenstvo u sastavu: Željko Vela, Dragutin Lucić Luce i Josip Popovac koji, baš kao u policijskoj istrazi, ispituju sve aktere afere koja posljednjih dana ne silazi s naslovnica.

Nakon što oni odrade svoj posao, a zaključak bi u pisanoj formi trebali donjeti danas oko 14 sati, njihovom će se izvješću pridružiti i ono pravne službe koja ispituje sve aspekte događaja.

Na temelju ta dva izvješća Programsko vijeće bi danas popodne trebalo donjeti donjeti konačnu odluku.
Prisavskim se kuloarima, doduše, već sad šapuće kako će se naći neko kompromisno rješenje prema kojemu bi većina aktera trebala proći neokrznuto ili tek s minimalnim kaznama. Riječ je o zaposlenicima HTV-a, dok se još uvijek ništa ne zna o sudbini Tarika Filipovića.

On je, naime, također dao iskaz Povjerenstvu, a dok je obrazlagao svoju verziju priče, nekoliko soba dalje njegov kolega Robert Kurbaša je bio na probnom snimanju za voditelja Milijunaša.

No, kako neslužbeno saznajemo, Kurbaša nije zadovoljio kriterije koje je od njega očekivala urednica Zabavnog programa Elizabeth Homsi.

To je potaknulo nova nagađanja o mogućim Tarikovim nasljednicima, a spominju se čak Robert Ferlin i Barabara Kolar jer se na HTV-u sada pribojavaju taj posao povjeriti osobi koja nije profesionalni voditelj.

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika