13.10.2009. / 12:44

Autor: Martina Čizmić

Nakon video-blogova stiže i video-twitter

U Twitteru se nadaju kako će ta dodatna mogućnost povećati popularnost njihovog osnovnog servisa, među kojima su i brojne poznate ličnosti, ali i oko 54 milijuna korisnika diljem svijeta

Twitter želi ponuditi korisnicima što više opcijaTwitter želi ponuditi korisnicima što više opcijaMikro-blog Twitter najavio je uvođenje nove usluge koja bi komunikaciju među njihovim korisnicima trebala podići na novi nivo.

Planira se uvođenje mogućnosti uploadanja kratkih video snimaka direktno sa mobitela, prijenosnih računala i drugih uređaja koji u sebi sadrže kamere.

Iako je za Twitter to novi koncept, na internetu su ga već ponudili i Twiddeo i Tweetube i to ne previše uspješno.

No, u Twitteru se nadaju kako će ta dodatna mogućnost povećati popularnost njihovog osnovnog servisa, među kojima su i brojne poznate ličnosti, ali i oko 54 milijuna korisnika diljem svijeta.

Također, u Twitteru su istaknuli kako rade na uvođenju mogućnosti grupiranja 'twittova' prema temi. Tako bi njihovi korisnici mogli grupirati osobe koje prate kao prijatelje, obitelj, poznate osobe ili nešto treće.

Uz sve to, rade na prevođenju Twittera na različite jezike. Iako je mikro-blog trenutno dostupan samo na engleskom i japanskom, uskoro će biti preveden na francuski,t alijanski, njemački i španjolski. Istaknuli su kako im je krajnji cilj omogućiti što većem broju korisnika 'twittanje' na Twitteru na materinjem jeziku.

Vezane vijesti

Jadranka Kosor na Facebooku

Jadranka Kosor na Facebooku

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor od srijede je prisutna i na društvenim mrežama Facebook i Twitter, a otvoren je i njen YouTube kanal. Iako se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika