27.10.2009. / 16:10

Autor: Andrea Belin

Povijest se ponavlja: Iva Majoli i Stipe Marić se pomirili

Navodno se nakon tri tjedna života na dvije adrese, Stipe ponovno uselio u njihov zajednički stan na zagrebačkom glavnom trgu

Stipe Marić i Iva MajoliStipe Marić i Iva MajoliOtkako su pjevačica Nina Badrić i njezin suprug Bernard Krasnić obavijestili javnost da se rastaju, bračni život negdašnje tenisačice Ive Majoli i njezinog supruga Stipe Marića pao je u drugi plan.

Naime, prije nekoliko dana pričalo se da su Iva i Stipe korak do rastave, a kako trenutačno stvari stoje, čini se da su supružnici prebrodili još jednu bračnu krizu. Navodno se nakon tri tjedna života na dvije adrese, Stipe ponovno uselio u njihov zajednički stan na zagrebačkom glavnom trgu.

Doduše, posljednjih nekoliko dana supružnike, karakteristične po bračnim razmiricama, može se vidjeti i u šetnji zagrebačkim Cvjetnim trgom.

Inače, njihova kći Mija uskoro navršava tri godine. Vjerujemo da će joj najbolji poklon biti to što je njezina obitelj ponovno na okupu, a koliko će trajati ta bračna idila, nitko se ne usuđuje prognozirati.

Vezane vijesti

Iva Majoli: Denis joj je očito više od prijatelja

Iva Majoli: Denis joj je očito više od prijatelja

"Ne, nisam zaljubljena", jasno je izjavila bivša tenisačica Iva Majoli za prošlotjedni broj magazina Story demantirajući tako naše tvrdnje kako je u… Više

Komentari

registracija
7/9/07

Vinogradar, 27.10.09. 18:36

Boli me K. (kao Kerum) za bračni život Ive Majoli (svaka čast na teniskim rezultatima) i njenog Stipe Marića. Zar ugledni Nacional nema pametnijih tema?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika