02.11.2009. / 12:43

Autor: Totalsport

Formula 1: Barrichello i Hülkenberg u Williamsu

U ponedjeljak je Williamsova F1 momčad potvrdila da će njihovi vozači u sljedećoj sezoni biit brazilski veteran Rubens Barrichello (37) i njemački rookie Nico Hülkenberg (22)

Felipe Massa i Rubens BarrichelloFelipe Massa i Rubens BarrichelloU ponedjeljak je Williamsova F1 momčad potvrdila da će njihovi vozači u sljedećoj sezoni biit brazilski veteran Rubens Barrichello (37) i njemački rookie Nico Hülkenberg (22).

Momčad sa sjedištem u Oxfordu cijelu se sezonu mučila u pokušajima ostvarivanja dobrih rezultata s Nicom Rosbergom i Kazukijem Nakajimom u kokpitu svojih bolida. Kraj natjecanja dočekali su kao sedma momčad u poretku deset timova kontruktorskog natjecanja u elitnom automobilističkom sportu.

- Rubensa ne treba predstavljati. On nije samo najiskusniji vozač u Formuli 1, već i strastveni i talentirani pilot koji se ove sezone borio za naslov svjetskoga prvaka. Nico Hülkenberg je ove sezone osvojio GP2 seriju i to u rookie-sezoni, a već je prije pokorio F3 Euroseriju, Formulu Masters, A1 GP i njemački Formula BMW.

- Nico Rosberg i Kazuki Nakajima ostaju naši vozači do kraja 2009. godine. Želio bih im zahvaliti na svemu što su za momčad učinili - kazao je Frank Williams, osnivač i glavni menadžer Williamsove F1 momčadi.

Podsjetimo da je Hülkenberg već bio Williamsov probni vozač.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika