06.11.2009. / 18:35

Autor: Totalsport

Beckham u SAD-u zarađuje sve više

U kalendarskoj 2008. godini David Beckham je, prema novim podacima, povećao vlastite prihode od marketinga za fantastičnih 91 posto

David BeckhamDavid BeckhamU kalendarskoj 2008. godini David Beckham je, prema novim podacima, povećao vlastite prihode od marketinga za fantastičnih 91 posto.

Novoobjavljeni podaci iz britanskoga poreznog registra pokazuju da je Beckhamova tvrtka Footwork Productions završila 2008. godinu s 91-postotnim povećanjem prihoda u odnosu na prethodnu kalendarsku godinu. Konkretno, Beckham je zaradio 16.5 milijuna dolara netto unutar 12 mjeseci, što je svota nakon oporezovanog brutta od preko 20 milijuna dolara.

Riječ je, međutim, samo o jednoj prihodovnoj stavci, koja se naslanja isključivo na mjegove privatne marketinške ugovore. Plaću u LA Galaxyju, svom klubu iz američke MLS lige, Beckham dobiva na žiro-račun druge tvrtke, koju u vlasništvu drži sa suprugom Victorijom.

Na plaćama i na proviziji od prodanih Galaxyjevih suvenira s njegovim imenom Beckham je sa suprugom inkasirao novih 5.5 milijuna dolara netto.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika