16.11.2009. / 12:15

Autor: Totalsport

NFL liga: Spektakularni povratak Indianapolisa

Nakon desetog kola NFL sezone (američki nogomet) dvije momčadi su i dalje neporažene. Po devet pobjeda imaju Indianapolis i New Orleans

Reggie Wayne postiže touchdown pokraj braniča Patriotsa Jonathana WilhiteaReggie Wayne postiže touchdown pokraj braniča Patriotsa Jonathana WilhiteaNakon desetog kola NFL sezone (američki nogomet) dvije momčadi su i dalje neporažene. Po devet pobjeda imaju Indianapolis i New Orleans.

I dok je New Orleans odigrao "šaljivu i neobaveznu" utakmicu kod St. Louisa (omjer 1-8), te pobijedio 28-23, Indianapolis je do devetog uspjeha došao posredstvom spektakularnog preokreta.

Pobijedili su sa 35-34 New England, sastav koji je u posljednje vrijeme sinonim za gubitničku momčad, makar ih predvodi vjerojatno najbolji "quarterback" na svijetu Tom Brady. Prije dvije godine je New England redao pobjedu za pobjedom u regularnom dijelu sezone i doigravanju, te je neokrznut dočekao finale u kojem je pao protiv New York Giantsa 17-14.

Jedan dio svoje gubitničke karizme su pokazali i ove nedjelje, prilikom gostovanja kod Indianapolisa, jer su izgubili gotovo nemoguće vodstvo.

Vodio je Brady sa svojim sastavom, uz odličnu igru, 24-7 krajem druge četvrtine, pa 31-14 početkom posljednje, te sa čak 34-21 dvije i pol minute prije kraja.

No, sjajni domaći "quarterback" Payton Manning, koji je ovom klubu donio NFL naslov prije tri godine, sjajnim je dodavanjma isprovocirao pobjedu domaćina. Dvije i pol minute prije kraja je domaćin smanjio na 34-28, a nakon što su sjajno odigrali obranu i oduzeli New Englandu napad, poentirali su trinaest sekundi prije kraja.

Pet jardi daleko od "polaganja", Payton Manning je asistirao Reggiju Wayneu za pobjedu 35-34.

NFL liga, zanimljiviji rezultati, 10. kolo:

Indianapolis - New England 35-34

St. Louis - New Orleans 23-28

Pittsburgh - Cincinnati 12-18

Washington - Denver 27-17

Green Bay - Dallas 17-7

Vezane vijesti

Peyton Manning i Indianapolis se rastali

Peyton Manning i Indianapolis se rastali

Peyton Manning, 35-godišnji "quarterback" i jedan od najboljih igrača u NFL povijesti (američki nogomet), više nije član Indianapolis Coltsa. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika