23.11.2009. / 12:10

Autor: Andrea Belin

Nema recesije: Mariah Carey u četiri dana potrošila više od milijun dolara

Pjevačica je unajmila gotovo sve sobe na zadnjem katu luksuznog hotela Dorchester, a Londonom se vozila u Rolls Royceu i Bentleyu koje je unajmila za 185 tisuća dolara. Na jednom tulumu gdje je promovirala svoj novi album "Memories Of An Imperfect Angel", između ostalih pića, popilo se dvjesto boca skupocjenog šampanjca

Mariah CareyMariah CareyPjevačica Mariah Carey očigledno još uvijek nije okusila gorak okus recesije. Da je za tridesetdevetogodišnju Amerikanku ekonomska kriza nepoznati pojam, pokazuje njezin četverodnevni boravak u Londonu koji ju je koštao više od milijun i dvjesto tisuća dolara.

Doduše, ovaj iznos nije nimalo iznenađujući s obzirom da je pjevačica unajmila gotovo sve sobe na zadnjem katu luksuznog hotela Dorchester, a Londonom se vozila u Rolls Royceu i Bentleyu koje je unajmila za 185 tisuća dolara.

Na jednom tulumu gdje je promovirala svoj novi album "Memories Of An Imperfect Angel", između ostalih pića, popilo se dvjesto boca skupocjenog šampanjca. Međutim, američka diva na ovaj način živi već duže vrijeme.

Podsjetimo, nedavno je priznala u jednom intervjuu kako je za snimanje jedne reklame, tražila dodatne asistente za svoja dva psa.

Vezane vijesti

'Virtualna' Mariah Carey održala koncert u Zagrebu

'Virtualna' Mariah Carey održala koncert u Zagrebu

Koncertom Mariah Carey u hologramu, Hrvatski Telekom obilježio je sinoć na Trgu kralja Tomislava dolazak blagdana te božićnim hitom „Oh Santa"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika