01.12.2009. / 10:47

Autor: Andrea Belin

Nicolas Quesnoit i supruga doživjeli prometnu nesreću

Plesač i njegova bolja polovica Ksenija su izlazili s parkirališta koje se nalazi ispred njihovog plesnog studija na zagrebačkoj Trešnjevci. Kada su se zatekli na tramvajskoj pruzi, na njih je naletio automobil. Na svu sreću, svi su prošli bez ikakvih ozljeda

Nicolas Quesnoit i Ana Ugarković; Foto: HTVNicolas Quesnoit i Ana Ugarković; Foto: HTVTridesetdvogodišnji plesač Nicolas Quesnoit i njegova supruga Ksenija doživjeli su prometnu nesreću na zagrebačkoj Trešnjevci.

Kako doznaje portal 24 sata, supružnici su izlazili s parkirališta koje se nalazi ispred njihovog plesnog studija i u trenutku kada su se zatekli na tramvajskoj pruzi, na njih je naletio automobil.

Na svu sreću, svi su prošli bez ikakvih ozljeda, međutim na autobobilu supružnika Quesnoit, šteta je velika.
S obzirom da je još uvijek aktualna tema u svim medijima, peta emisija "Plesa sa zvijezdama" u kojoj su ispali voditeljica Iva Šulentić i njezin partner Damir Horvatinčić, novinare je zanimalo što plesni partner kuharice Ane Ugarković misli o tome.

"Mi smo bili spremni na to da ćemo ispasti, ali evo, gledatelji su odlučili drukčije", kazao je Nicolas i dodao kako mu je ispala cipela jer mu je Ana tijekom plesa nekoliko puta stala na nogu.

Podsjetimo, jedan od članova žirija, Dinko Bogdanić priznao je u intervjuu za jedne dnevne novine kako se gledatelji za svoje favorite opredjeljuju po kriteriju simpatičnosti, a ne po njihovim plesnim vještinama.

Njegovo mišljenje dijeli i drugi član žirija Elio Bašan koji tvrdi kako je svojedobno u britanskoj verziji showa pobijedio par kojemu je žiri u svakoj emisiji dodijelio najmanji broj bodova, ali su bili simpatični gledateljima.

Vezane vijesti

Ana Ugarković u ljubavnoj vezi s Igorom Jelićem

Ana Ugarković u ljubavnoj vezi s Igorom Jelićem

Najpoznatija hrvatska kuharica, Ana Ugarković je napokon sretno zaljubljena. Kako doznaje magazin Story, njezino srce osvojio je ronioc i alpinist… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika