01.12.2009. / 14:30

Autor: Andrea Belin

Rihanna poručuje: Sve žene bi se trebale slikati gole

Kada su njezine fotografije procurile u javnost početkom godine, glazbenica se osjećala posramljeno. Samo nekoliko mjeseci kasnije očigledno je promijenila mišljenje jer je svim ženama poručila da bi trebale slijediti njezin primjer

RihannaRihannaNakon što je početkom godine svoje obožavatelje počastila fotografijama na kojima su njezini intimni dijelovi tijela u prvom planu, dvadesetjednogodišnja pjevačica Rihanna je poslala jednu zanimljivu poruku svom ženama svijeta.

Naime, glazbenica je izjavila u jednom intervjuu kako bi sve pripadnice ljepšeg spola trebale slijediti njezin primjer.

Doduše, kada su njezine fotografije procurile u javnost, prvotno se osjećala posramljeno. Samo nekoliko mjeseci kasnije očigledno je promijenila mišljenje jer je postala svjesna da njezino tijelo više nikada neće biti privlačno kao što je u ovim godinama.

Pjevačica smatra da muškarci vole iznenađenja, a njihove djevojke bi ih trebale priređivati. Dodaje kako je to najbolji način da se pripadnike jačeg spola potakne na savršeni seksualni odnos.

Rihanna si je i za ovogodišnje božićne blagdane poželjela puno seksa.

Na kraju je priznala da je njoj osim veličine jako važna i tehnika. Osim toga, otkrila je da unatoč tome što nije biseksualka, obožava ženske grudi.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika