13.12.2009. / 16:26

Autor: Hina

'Tresla se brda...': Njemački prvoligaši i drugoligaši oslobođeni sumnje za namještanje

"S punom odgovornošću mogu kazati kako niti jedan od klubova iz prva dva razreda njemačkog nogometa nije osumnjičen za sumnjive radnje," kazao je Zwanziger u razgovoru za njemačku novinsku agenciju DPA

Theo Zwanziger (Foto: Reuters)Theo Zwanziger (Foto: Reuters)Niti jedan klub iz prve i druge njemačke nogometne lige nije osumnjičen za namještanje rezultata utakmica i ilegalno klađenje, izjavio je predsjednik Njemačkog nogometnog saveza (DFB) Theo Zwanziger.

"S punom odgovornošću mogu kazati kako niti jedan od klubova iz prva dva razreda njemačkog nogometa nije osumnjičen za sumnjive radnje," kazao je Zwanziger u razgovoru za njemačku novinsku agenciju DPA.

Njegove riječi potvrdio je i prvi čovjek Njemačke nogometne lige (DFL) Reinhard Rauball.

"Zwanziger govori istinu, Bundesliga nije upletena u aferu oko namještanje rezultata," izjavio je Rauball za Sportbild.

Njemačke vlasti su potvrdile kako se istraga o namještanju utakmica nastavlja, ali nisu željeli komentirati pisanje njemačkog tiska kako je devet osoba ubijeno zbog ilegalnog klađenja. Prema pisanju Der Spiegela od 2000. do 2006. godine ubijeno je osam Turaka i jedan Grk koji su bili povezani s kladionicama i namještanjem rezultata.

Vezane vijesti

Ivica Banović novi član Energie Cottbusa

Ivica Banović novi član Energie Cottbusa

Hrvatski nogometaš Ivica Banović novi je član njemačkog drugoligaša Energie Cottbusa nakon što je potpisao ugovor koji će ga za klub vezati do 2014.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika