18.12.2009. / 17:07

Autor: Andrea Belin

Nezgoda na snimanju: Sarah Jessicu Parker udarila krava

Producentima se ova scena jako svidjela pa taj dio nisu željeli izbrisati tako da će ga svi moći vidjeti u ovoj romantičnoj komediji redatelja Marca Lawrencea

Sarah Jessica ParkerSarah Jessica ParkerNa snimanju svog novog filma "Did you hear about the Morgans", zvijezda kultne serije "Seks i grad", Sarah Jessica Parker, imala je blizak susret s jednom domaćom životinjom.

Naime, tijekom snimanja scene u kojoj glumica muze kravu, životinja očigledno nije bile raspoložena pa ju je udarila nogom.

"Nije mi se svidjelo musti kravu, jahati konja, a ni pucati iz puške. Imam neke druge fantazije u životu, a ni jedna ne uključuje mužnju krava", priznala je glumica.

Međutim, producentima se ova scena jako svidjela pa taj dio nisu željeli izbrisati tako da će ga svi moći vidjeti u ovoj komediji redatelja Marca Lawrencea.

Inače, Sarin partner u filmu je Hugh Grant, a svaki put kada se moraju poljubiti, otkrila je Parker, šapne mu kako to čini za Ameriku.

Vezane vijesti

Prehrana slavnih: Hollywoodske ljepotice otkrile tajnu vitkosti i savršenog...

Prehrana slavnih: Hollywoodske ljepotice otkrile tajnu vitkosti i savršenog izgleda

Gotovo da ne postoji žena koja ne zavidi na besprijekornom izgledu hollywoodskih ljepotica. Osim genetike, za njihovu savršenu liniju zaslužna je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika