22.12.2009. / 12:45

Autor: Andrea Belin

Dikan razočaran: Lambaša ne želi biti kućanica nego glumica

Dvadesetosmogodišnjoj glumici očigledno je dosadila uloga kućanice na zagrebačkom Cvijetnom trgu pa se napokon odlučila baviti poslom za koji se i školovala, međutim Dikana ova ideja nije previše oduševila

Dolores Lambaša i Josip RadeljakDolores Lambaša i Josip RadeljakNakon višemjesečne stanke, glumica Dolores Lambaša se napokon prihvatila posla.

Naime, djevojka zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka, gostovati će u seriji "Najbolje godine" koja se emitira na Novoj Tv.

Doduše, ovakav razvoj situacije nije nimalo iznenađujući s obzirom da je upravo toj televiziji Lambaša dala nekoliko intervjua u kojima je blatila Dikanovu bivšu suprugu Vlatku Pokos.

"Glumiti ću jako kratko, ali dovoljno dugo da okarakteriziram istinitu životnu priču jedne vrlo poznate svjetske sportašice", objašnjavala je Dolores.

Dvadesetosmogodišnjoj glumici očigledno je dosadila uloga kućanice na zagrebačkom Cvjetnom trgu pa se napokon odlučila baviti poslom za koji se i školovala, međutim Dikana ova ideja nije previše oduševila. On smatra da je njegovoj boljoj polovici mjesto u kuhinji.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 22.12.09. 13:48

E, "stari"! Ljubav se ne možeš kupiti novcem, kupio si sebi probleme, stariji od grčke a tako malo znaš o životu i ženama ...


registracija
10/11/09

ruvil, 22.12.09. 16:32

ako je htio kucanicu onda je trebao izabrati jednu zensku pedesetih godina koja bi mu po svemu bolje odgovarala!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika