23.12.2009. / 13:25

Autor: Totalsport

Torres Liverpoolovim vlasnicima: Kupite pojačanja!

Španjolski napadač Liverpoola Fernando Torres uputio je jasnu poruku klupskim suvlasnicima Tomu Hicksu i Georgeu Gillettu

Fernando TorresFernando TorresŠpanjolski napadač Liverpoola Fernando Torres uputio je jasnu poruku klupskim suvlasnicima Tomu Hicksu i Georgeu Gillettu.

- Očito je da nam trebaju pojačanja. Nemamo dovoljno veliku momčad i ako bismo uspjeli dovesti dovoljno kvalitetne igrače bilo bi to jako pozitivno za nas - prenosi Torresovu izjavu The Sun.

Osmo mjesto na premierligaškoj ljestvici nakon 18 odigranih kola i osam bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Aston Villom i posljednjim mjestom koje vodi u Ligu prvaka trenutno je realnost “redsa”. Torres je svjestan ozbiljnosti situacije i krize momčadi.

- Mislim da je situacija jako teška jer nisam siguran da imamo novca za dovođenje najboljih igrača. Stoga moramo razmišljati kako se konsolidirati s igračima koje imamo. Ako uspijemo dovesti pojačanja, sjajno, ako ne, tu ne možemo ništa napraviti.

Najbolji Liverpoolov strijelac ove sezone (11 golova u Premiershipu) komentirao je i tešku situaciju u kojoj se našao menadžer kluba Rafael Benitez ulijed loših rezultata kluba.

- Mislim da otpuštanje menadžera nije rješenje. Menadžer ne igra, već igrači i oni moraju pronaći rješenje.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika