23.12.2009. / 17:30

Autor: Totalsport

Lauda: Trogodišnja pauza nije naštetila Schumacheru

Michaelu Schumacheru neće biti problem brzo se vratiti u šampionsku formu, tvrde nekadašnji asovi Formule 1, oduševljeni povratkom sedmerostrukog prvaka na staze

Niki LaudaNiki LaudaMichaelu Schumacheru neće biti problem brzo se vratiti u šampionsku formu, tvrde nekadašnji asovi Formule 1, oduševljeni povratkom sedmerostrukog prvaka na staze.

Danas (srijeda) je i službeno potvrđeno ono o čemu se nekoliko tjedana pisalo, legendarni njemački vozač nastupat će ponovno u elitnom automobilističkom natjecanju i to za momčad Mercedes GP-a. Niki Lauda i Gerhard Berger ne vide problem u Schumacherovoj trogodišnjoj pauzi, a pogotovo se to odnosi na Laudu koji je i sam tri sezone pauzirao, a potom uzeo naslov najboljeg, svoj treći ukupno.

- Njegov je povratak senzacija, a savršeno je i to što će ponovno raditi s Rossom Brownom. Osobno smatram da će od prvoga dana biti konkurentan ostalima. Za sedmerostrukog svjetskog prvaka trogodišnja pauza ne znači ništa, prvaci ne gube osjećaj. Ono što mene zanima je kako će reagirati Lewis Hamilton, Sebastian Vettel i ostali. Borba generacija dodatno će začiniti natjecanje - misli Lauda.

- Njegov povratak je izvrsna vijest za Formulu 1. Uvjeren sam da će se od samog početka sezone boriti za naslov prvaka, jer će biti spreman i brz - dodao je Berger.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika