27.12.2009. / 16:10

Autor: Totalsport

Maxi Rodriguez odlazi u Boca Juniorse

Maxi Rodriguez, 28-godišnji nogometaš madridskog Atletica i argentinski reprezentativac, vrlo blizu je odlaska sa Vicentea Calderona

Maxi RodriguezMaxi RodriguezMaxi Rodriguez, 28-godišnji nogometaš madridskog Atletica i argentinski reprezentativac, vrlo blizu je odlaska sa Vicentea Calderona.

U posljednje vrijeme Maxi Rodriguez sve češće grije klupu madridskog kluba kojem ne ide na niti jednom od polja gdje nastupaju, a igračeva želja za odlaskom je pojačana zbog nadolazećog Svjetskog prvenstva.

Naime, Maxi je uvjeren da polako gubi povjerenje izbornika Argentine Diega Maradone baš zbog manjka provedenih minuta na travnjaku u dresu Atletica, a put do povjerenja želi izgraditi igranjem.

Nanjušili su takvo što čelnici argentinskog nogometnog giganta Boca Juniorsa, koji su nekoliko puta dolazili u Madrid po Maxija. Posljednji razgovori čelnika dva kluba su se očigledno usuglasili i pitanje je dana kada će Maxi Rodriguez potpisati ugovor s Bocom.

Spomenimo da je Maxi igrao samo u Newell's Old Boysima dok je nastupao u argentinskoj ligi.

Vezane vijesti

Copa Libertadores: Boca napravila veliki korak ka finalu

Copa Libertadores: Boca napravila veliki korak ka finalu

Nogometaši Boca Juniorsa približili su se finalu Cope Libertadores nakon što su u prvoj utakmici polufinala na svojoj Bomboneri svladali Universidad… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika