30.12.2009. / 14:56

Autor: Andrea Belin

Goran i Tanja Ivanišević će 2010. godinu dočekati u LA-u

S obzirom da je je njihova šestogodišnja kći Amber Maria na zimskim praznicima, tamo će navodno ostati do 10. siječnja. U Americi je i Tanjina vjenčana kuma, a za doček trebali bi im se pridružiti i najbliži članovi obitelji te nekolicina prijatelja

Tanja i Goran IvaniševićTanja i Goran IvaniševićGoran i Tanja Ivanišević su očigledno božićne i novogodišnje praznike odlučili provesti daleko od granica Hrvatske.

Kako doznaje jedan magazin, supružnici su prije tjedan dana otputovali u Los Angeles.

S obzirom da je je njihova šestogodišnja kći Amber Maria na zimskim praznicima, tamo će navodno ostati i poslije Nove godine.

U Americi je i Tanjina vjenčana kuma, Sanja Duggan, a za doček trebali bi im se pridružiti i najbliži članovi obitelji te nekolicina prijatelja.

Inače, Tanja i Goran vjenčali su se u svibnju ove godine u katoličkoj crkvi St Mary Star of the Sea u San Pedru kraj Los Angelesa tako da ih za ovaj grad vežu posebne uspomene.

Ubrzo nakon toga proširile su se glasine da će supružnici i živjeti u americi, međutim na kraju su se ipak vratili u Hrvatsku. Osim šestogodišnje djevojčice Amber Marie, roditelji su i dječaka Emanuela.

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 30.12.09. 16:53

ovaj čovjek je kreten


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika