30.12.2009. / 20:10

Autor: Totalsport

Glen Johnson teže ozlijeđen

Glen Johnson, branič Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije, zadobio je puknuće srednjeg križnog ligamenta desnog koljena na gostovanju svog kluba kod Aston Ville u utorak

Glen JohnsonGlen JohnsonGlen Johnson, branič Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije, zadobio je puknuće srednjeg križnog ligamenta desnog koljena na gostovanju svog kluba kod Aston Ville u utorak.

Liverpool je u toj utakmici ostvario vrlo važnu pobjedu 1-0 zahvaljujući pogotku Fernanda Torresa u trećoj minuti sudačke nadoknade. No, loša vijest za menadžera Rafaela Beniteza je ozljeda Johnsona, koji je igru morao napustiti dvije minute prije kraja dvoboja.

Pregled magnetskom rezonancom pokazao je da je Johnson potrgao križni ligament na desnom koljenu, pa je sigurno da će morati pauzirati nekoliko tjedana. Johnson će u četvrtak obaviti pregled kod specijalista, nakon čega bi moglo biti jasnije koliko će dugo pauzirati.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika