20.01.2010. / 10:24

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac nakon Simone, ostao bez auta i stana na Srebrnjaku

Dvoetažni stan kojeg je kupila na kredit njegova prva supruga Ines Ušić, ide na javnu dražbu, a početna cijena mu je 3,857.141.33 kuna. S obzirom da poduzetnik godinama nije plaćao rate kredita koje su ostale nakon što se rastao od Ines, banka je bila primorana na ovakav potez

Ante GotovacAnte GotovacSamo je pitanje dana kada će zagrebački poduzetnik Ante Gotovac ostati bez stana na zagrebačkom Srebrnjaku.

Kako doznaje portal 24 sata, za nešto manje od mjesec dana, dvoetažni stan kojeg je kupila na kredit njegova prva supruga Ines Ušić, ide na javnu dražbu, a početna cijena mu je 3,857.141.33 kuna.

S obzirom da Ante godinama nije plaćao rate kredita koje su ostale nakon što se rastao od Ines, banka je bila primorana na ovakav potez.

Inače, kredit od 70.000 eura kojemu je Ante bio sudužnik, Ines je podigla 2002. godine.

Nakon što su se rastali ona mu je navodno dopustila da ostane živjeti na Srebrnjaku, ali da joj isplati polovicu kuće, što Gotovac nije učinio. Nakon toga su se navodno dogovorili da će on otplaćivati ostatak kredita, međutim on se očigledno ni toga nije držao.

Banci je navodno ostao dužan 235.000 kuna.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Ante je ostao bez srebrnog Mercedesa jer nije plaćao rate leasinga, a nedavno ga je ostavila i druga supruga, manekenka Simona Gotovac.

No, on se previše ne brine oko ničega, najprije će pričekati dražbu, a zatim će razmišljati o gradnji stana iznad autosalona "Minimoto", a možda i o prodaji bijelog Mercedesa.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika