08.02.2010. / 10:23

Autor: Andrea Belin

Ana Bebić prva izbačena iz srpskog "Celebrity Big Brothera"

Bez obzira što do ulaska u kuću nije znala tko je ona, po izlasku is showa priznala je da joj je najsimpatičnija stanarka bila folk pjevačica Lepa Lukić dok joj se ponašanje Andrije Ojdanića Ere uopće nije svidjelo

Ana BebićAna BebićDvadesetrogodišnja Makaranka Ana Bebić očigledno nije bila osobito simpatična ostatku ekipe u srpskoj inačici Celebrity Big Brothera.

Naime, nakon samo tjedan dana Hrvatica s beogradskom adresom napustila je ovaj show.

Međutim, pjevačica nije previše razočarana zbog ispadanja. Za srpski Press je priznala kako nitko iz kuće nije tip osobe s kojom bi se družila u vanjskom svijetu, a možda je problem bio uparvo u tome što tamo nije tražila najboljeg prijatelja.

No, baš kao i u showu "Operacija trijumf" Makaranka je najviše privlačila pažnju muškog dijela ekipe.

"Kada je Alden primijetio da ne dobiva povratnu reakciju, nešto se promijenilo. To se dogodilo kada sam izjavila da imam dečka. Alden je drag i simpatičan, ali nije moj tip muškarca. I da nemam dečka, ne bih pogledala ni jednog ukućana jer niko nema osobine koje me privlače", objašnjavala je Ana Bebić.

Bez obzira što do ulaska u kuću nije znala tko je ona, najsimpatičnija stanarka joj je folk pjevačica Lepa Lukić dok joj se ponašanje Andrije Ojdanića Ere uopće nije svidjelo.
Inače, ona je već godinu dana u vezi sa srpskim kompozitorom i tekstopiscem Filipom Miletićem.

Vezane vijesti

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Pjevačica ujedno i sudionica showa "Operacija trijumf", Ana Bebić ostala je prilično iznenađena kada se vratila na jedno beogradsko parkiralište gdje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika