24.02.2010. / 13:33

Autor: Nacionalova redakcija

50 Cent 3. ožujka nastupa u ljubljanskoj dvorani Tivoli

Koncert u susjednoj Sloveniji održati će u sklopu turneje kojom predstavlja upravo objavljeni album "Before I Self Destruct"

50 Cent50 CentNakon Zagreba, Beograda i Prištine, Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent opet dolazi u naše susjedstvo.

Naime, jedan od najpoznatijih i najprodavanijih američkih repera će 3. ožujka nastupiti će u ljubljanskoj dvorani Tivoli.

Koncert u susjednoj Sloveniji održati će u sklopu turneje kojom predstavlja upravo objavljeni album "Before I Self Destruct".

Cijena ulaznice je 45, 50 eura.

Inače, 50 Cent je tek krajem 1990-tih prvi puta bio na rubu nacionalne slave. Mlad i uglavnom nepoznat rapper iz Queensa snimio je pjesmu "How to Rob".

Pjesma je postala hit, a Trackmastersi i 50 Cent krenuli su na snimanje njegovog debi albuma "Power of the Dollar". Osim tog albuma snimili su i singl "Thug Love" s Destiny's Child. Doduše, ubrzo nakon toga nesretan splet okolnosti onemogućio je njegov proboj na sceni.




Vezane vijesti

I 50 Cent se odriče Gadafijeva novca

I 50 Cent se odriče Gadafijeva novca

Američki reper 50 Cent pridružio se klubu izvođača koji su novac primljen za nastupe na privatnim zabavama za obitelj libijskog vođe Moamera Gadafija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika