27.05.2010. / 12:53

Autor: Andrea Belin

Video: 50 Cent u devet tjedana izgubio 25 kila

Tijekom ove rigorozne dijete, glazbenik je konzumirao samo tekuću hranu. Kako bi što prije smršavio, svakodnevno se tri sata naprezao i fizički

50 Cent50 CentJedan od najpoznatijih repera današnjice, Curtis James Jackson, poznatiji kao 50 Cent je zbog uloge u filmu "Things Fall Apart" svoje tijelo doveo do neprepoznatljivosti.

Kako pišu strani mediji, pjevač je u devet tjadana izgubio preko dvadeset kila, a to pokazuju i fotografije koje su ovih dana preplavile Internet.

"Umirao sam od gladi", priznao je glazbenik, međutim kako bi umirio svoje obožavatelje poručio im je da je ponovno počeo jesti.

Tijekom ove rigorozne dijete, konzumirao je samo tekuću hranu. Kako bi što prije smršavio, svakodnevno se tri sata naprezao i fizički.

Inače, 50 Cent će u spomenutom filmu čije je snimanje počelo u svibnju, glumiti igrača američkog nogometa koji boluje od raka.

Vezane vijesti

I 50 Cent se odriče Gadafijeva novca

I 50 Cent se odriče Gadafijeva novca

Američki reper 50 Cent pridružio se klubu izvođača koji su novac primljen za nastupe na privatnim zabavama za obitelj libijskog vođe Moamera Gadafija… Više

Komentari

registracija
12/5/10

komentator123, 27.05.10. 15:15

Devet tjedana!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika