08.03.2010. / 22:20

Autor: Ana Smrečki

Stravičan prizor na Jarunu: U jezeru pronađen leš bez glave i ekstremiteta

Procjenjuje se da stanje u kojem je muškarac pronađen, nije rezultat raspadanja, već je tijelo doslovno izmasakrirano. Mladići iz Kajakaškog kluba prvo su u jezeru uočilo crnu vreću za smeće koja je plutala na površini, a nakon toga i leš

Po dolasku na mjesto događaja, policajci su izvadili leš iz jezera, ali i crnu vreću za smeće u kojoj su pronađeni kartoni i vješalice za odjećuPo dolasku na mjesto događaja, policajci su izvadili leš iz jezera, ali i crnu vreću za smeće u kojoj su pronađeni kartoni i vješalice za odjećuTrojica kajakaša poslijepodne su u jaruskom jezeru pronašla leš muškarca i to bez glave, gornjih i donjih ekstremiteta. Kako piše portal Index.hr, nesretnog muškarca pronašli su veslači Kajakaškoga kluba Končar. Leš je bio bez glave, šaka i nogu koje su odrezane ispod prepona i to vrlo precizno i uredno.

Kajakaši prvo uočili crnu vreću, a potom i truplo

Procjenjuje se da stanje u kojem je muškarac pronađen, nije rezultat raspadanja, već je tijelo doslovno izmasakrirano. Mladići iz Kajakaškog kluba prvo su u jezeru uočilo crnu vreću za smeće koja je plutala na površini, a nakon toga i leš. Ovom stravičnom otkriću nazočili su i svjedoci, koji su se u tom trenutku našli na jezeru.

Zbog stanja u kojem je pronađen muškarac bit će ga teško identificirati

Nakon što su kajakaši pozvali policiju, po njihovom dolasku, izvukli su leš na obalu te crnu vreću u kojoj su pronađeni kartoni i vješalica za odjeću. Za sada se ne zna jesu li te stvari povezane s truplo. Zbog stanja u kojem je muškarac pronađen, policiji će ga biti dosta teško identificirati. Detalji će biti poznati po završetku očevida, a očekuje se i službeni izvještaj nakon sutrašnje redovite press konferencije djelatnika Policijske uprave zagrebačke koja počinje u 10 sati.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

registracija
16/11/09

simo, 09.03.10. 20:46

Smatram da ovo ubojstvo nema nikakve veze sa mafijaškim likvidacijama i sl naklapanjima.Sakaćenje ekstremiteta radi nemogučnosti identifikacije žrtve ima jedino smisla ukolko se djelovi tjela(ruke,noge) totalno unište ili izmjeste iz kruga gdje je pronađen torzo.U ovom slučaju sve je manje više nađeno u užem krugu.
Mislim da se radi o zločinu iz strasti iz homoseksualnog miljea.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika