06.04.2010. / 15:14

Autor: Andrea Belin

Milica Majstorović iz "Operacije trijumf" se opet pokušala ubiti

Da si je ponovno odlučila oduzeti život, dalo se naslutiti kada se šetajući centrom Kragujevca s dečkom Nenadom Jovanovićem onesvijestila zbog prevelike doze antidepresiva

Milica Majstorović; Foto: AloMilica Majstorović; Foto: AloČini se da Milica Majstorović, bivša natjecateljica showa "Operacije trijumf" još uvijek nije pobijedila depresiju.

Kako doznaje srpski Alo, pjevačica se ponovno pokušala ubiti.

Da si je opet odlučila oduzeti život, dalo se naslutiti kada se šetajući centrom Kragujevca s dečkom Nenadom Jovanovićem iznenada onesvijestila, a takvo stanje uzrokovala je prevelika doza antidepresiva koje je predhodno popila na svoju ruku.

No, ovaj put nije završila u bolnici već ju je Jovanović odveo k sebi, a u njegovom domu su proveli i Uskrsne blagdane. Zbog svega što se dogodilo par je otkazao putovanje u Francusku.

Podsjetimo, pjevačica se prvi put pokušala ubiti prije nešto više od mjesec dana. Tada se predozirala tabletama za spavanje, no tada je završila u bolnici.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika