24.06.2010. / 10:27

Autor: Andrea Belin

Mira Furlan je nova zvijezda "Najboljih godina"

Jedna od najpopularnijih glumica u bivšoj Jugoslaviji će u seriji glumiti neobičnu ženu koja vjeruje u izvanzemaljce, a na malim ekranima pojaviti će se već na jesen

Mira FurlanMira FurlanMira Furlan, jedna od najpopularnijih glumica u bivšoj Jugoslaviji se vratila u Zagreb jer je ovih dana pridružila glumačkoj ekipi serijala "Najbolje godine" koja se prikazuje na Novoj TV.

Kako doznaje magazin Gloria, Mira Furlan će glumiti neobičnu ženu koja vjeruje u izvanzemaljce, a na malim ekranima pojaviti će se već na jesen.

"Jako me razveselio poziv ekipe Najboljih godina jer u ovih 25 godina iz Zagreba nije bilo baš nijedne ponude za film, a samo jedna ponuda za TV serijal prije nekoliko godina, koju nisam mogla prihvatiti zbog milijun razloga. Kako živim i radim u Los Angelesu, komplicirano mi je zbog poslova putovati na drugi kraj svijeta. Sada su se stvari, na moju veliku sreću, napokon posložile, i evo me opet u Zagrebu", objašnjavala je glumica za Gloriju.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine glumica je s Mikijem Manojlovićem i redateljem Danisom Tanovićem počela snimati film "Circus Columbia". To je ujedno i njezina prva uloga u filmu na ovim prostorima u posljednjih deset godina.

Vezane vijesti

Mira Furlan: Prebacivanje krivnje na žrtvu

Mira Furlan: Prebacivanje krivnje na žrtvu

Glumica Mira Furlan uputila je otvoreno pismo sudionicima i organizatorima beogradske Parade ponosa, koja će se prema najavama održati 2. listopada.… Više

Komentari

registracija
28/5/07

MarinZG, 24.06.10. 11:02

Bravo Mira. I dalje je ostala velika diva i prava umjetnica, bez obzira na sve napade primitivnih ljudi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika