09.07.2010. / 11:50

Autor: Andrea Belin

Splitski poduzetnik Danijel Vukov je otac djeteta Super Silve

Da je otac mlade tenisačice Rite Vukov, koja je navodno kriva za raspad braka Dade Majolija i Lejle Šehović otac djeteta i Super Silve, potvrdili su neimenovani izvori bliski pjevačici

Super SilvaSuper SilvaIako pjevačica Silvija Mišanović, javnosti najpoznatija kao Super Silva nije željela otkriti tko je otac njezina djeteta, seksualnu aferu navodno je imala sa splitskim poduzetnikom Danijelom Vukovom.

Da je otac mlade tenisačice Rite Vukov, koja je navodno kriva za raspad braka Dade Majolija i Lejle Šehović otac djeteta i Super Silve, za portal zagrebancija.com potvrdili su neimenovani izvori bliski pjevačici.

Iako je riječ o oženjenom muškarcu, kako je svojedobno potvrdila i sama pjevačica, on i supruga već neko vrijeme žive na različitim adresama.

Kako u nastavku piše spomenuti portal, Super Silva i Vukov su i u ljubavnoj vezi, a ovih dana navodno su otputovali u Njemačku.

Podsjetimo, da je pjevačica u blaženom stanju prije dvadesetak dana otkrila je njezina dugogodišnja partnerica Bruna Matijaš koja je čim je saznala za trudnoću iselila iz njihovog zajedničkog stana.

Vezane vijesti

Super Silva i Bruna Matijaš privedene zbog krađe dizajnerske odjeće

Super Silva i Bruna Matijaš privedene zbog krađe dizajnerske odjeće

Pjevačicu Super Silvu i njezinu djevojku Brunu Matijaš u subotu je privela policija nakon što su uhvaćene u krađi odjeće iz luksuzne trgovine… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika