02.08.2010. / 12:20

Autor: Nacionalova redakcija

Daniel Vukov: Nisam otac djeteta Super Silve, reketare me kriminalci

U prilogu demantija nalazi se Vukovljevo pismo u kojem, među ostalim piše kako je siguran da iza svega stoji reket kriminalne skupine koja već mjesecima opsjeda njegovu obitelj pokušavajući iznuditi veće iznose novca

Super SilvaSuper SilvaNakon što je Nacional.hr 9. i 14. srpnja 2010. godine objavio članke u kojima piše da je otac djeteta Silvije Mišanović, javnosti poznatije kao Super Silve, Daniel Vukov, dotični je poduzetnik sa sjedištem u Muenchenu preko odvjetnice Jadranke Sloković poslao demanti u kojem tvrdi kako su navodi u spomenutim člancima neistiniti.

'Neistiniti su navodi objavljeni u člancima da je Daniel Vukov bio u vezi sa Super Silvom kao i da je otac njezina djeteta. Također su neistiniti navodi da je kći Daniela Vukova, Rita Vukov, kriva za raspad braka Dade Majolija i Lejle Šehović. Navedene tvrdnje u člancima potpuno su neosnovane i proizvoljne, iznesene isključivo s namjerom da se povrijedi čast i ugled Daniela Vukova te je takvim postupanjem povrijeđena njegova osobnost'.

U prilogu demantija nalazi se Vukovljevo pismo u kojem, među ostalim piše kako je siguran da iza svega stoji reket kriminalne skupine koja već mjesecima opsjeda njegovu obitelj pokušavajući iznuditi veće iznose novca.

Vezane vijesti

Super Silva i Bruna Matijaš privedene zbog krađe dizajnerske odjeće

Super Silva i Bruna Matijaš privedene zbog krađe dizajnerske odjeće

Pjevačicu Super Silvu i njezinu djevojku Brunu Matijaš u subotu je privela policija nakon što su uhvaćene u krađi odjeće iz luksuzne trgovine… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika