14.07.2010. / 14:00

Autor: Nacionalova redakcija

Ekskluzivne fotografije Super Silve i oca njezine bebe Danijela Vukova

Osim spomenutih fotografijama na kojima se jasno vidi da su poduzetnik i pjevačica bili zajedno, Bruna Matijaš posjeduje prijeteće poruke koje joj je poduzetnik slao nakon što je u javnost procurila informacija o njegovim izletima izvan bračne postelje

Super SilvaSuper SilvaPonukana našim tekstovima o trudnoći Silvije Mišanović, poznatijoj kao Super Silva, u redakciju Nacionala javila se njezina, trenutačno bivša partnerica, Bruna Matijaš.

Iako je krajem prošlog tjedna glasnogovrnik tvrtke 'Montana Gas', koja je u vlasništvu Danijela Vukova demantirao da je poduzetnik otac njezina djeteta, Bruna Matijaš posjeduje fotografije koje pokazuju da su njih dvoje bili u vezi, a aferu s Vukovom potvrdila joj je u telefonskom razgovoru i sama pjevačica.

Danijel VukovDanijel Vukov'U utorak mi se prvi put javila otkako je napustila stan. Kazala mi je da je uistinu bila u vezi s Vukovom. Osim toga priznala je da je njihova veza trajala duže vrijeme', prepričavala je Bruna Matijaš telefonski razgovor sa Super Silvom. Dodala je kako joj je pjevačica na kraju kazala da 'bebe više nema'.

Osim spomenutih fotografijama na kojima se jasno vidi da su Vukov i Super Silva zajedno provodili vrijeme, Bruna Matijaš posjeduje prijeteće poruke koje joj je poduzetnik slao nakon što je u javnost procurila informacija o njegovim izletima izvan bračne postelje.

'Neću trošiti novac ni vrijeme, međutim od svega najviše želim da završiš tamo gdje ti je mjesto-na smetlištu', samo je jedna u nizu sms poruka koje je Vukov slao Silvinoj bivšoj partnerici protiv kojeg planira podići tužbu.

Vezane vijesti

Super Silva i Bruna Matijaš privedene zbog krađe dizajnerske odjeće

Super Silva i Bruna Matijaš privedene zbog krađe dizajnerske odjeće

Pjevačicu Super Silvu i njezinu djevojku Brunu Matijaš u subotu je privela policija nakon što su uhvaćene u krađi odjeće iz luksuzne trgovine… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika