13.07.2010. / 14:50

Autor: Andrea Belin

Sestre Ecclestone ne prihvaćaju novu djevojku svog oca

Upravo zbog toga se nova ljubav mogula Formule 1 nije pojavila na utrci koja se prošli vikend održavala Silverstoneu. Za razliku od Bernieja, njegove kćeri su uživale u društvu svojih boljih polovica

Tamara, Petra i Bernie Ecclestone; Foto: Daily Mail Tamara, Petra i Bernie Ecclestone; Foto: Daily Mail Manekenka Tamara Ecclestone i njezina sestra Petra Ecclestone navodno nisu oduševljene Fabianom Flosi, novom djevojkom njihovog oca, mogula Formule, Bernieja Ecclestonea.

Upravo zbog toga se, piše Daily Mail, Ecclestoneova nova ljubav nije pojavila na utrci Formule 1 koja se prošli vikend održavala Silverstoneu.

Za razliku od Bernieja, njegove kćeri su uživale u društvu svojih boljih polovica. Tamara je na utrku povela svog novog dečka, Omara Kyhamija dok je Petru zabavljao dugogodišnji dečko, biznismen James Stunt.

Inače, veza prvog čovjeka Formule 1, sedamdesetdevetogodišnjeg Berinea Ecclestonea i pedeset godina mlađe Brazilke, Fabiane Flosi obznanjena je početkom ove godine. O njihovoj vezi šuškalo se još početkom listopada, međutim Ecclestone je tada govorio da još uvijek ne može zaboraviti svoju bivšu suprugu Slavicu s kojom se rastao početkom 2009. godine. Njihov zajednički život postao je prošlost nakon 25 godina braka, a razvod jednog od najbogatijih parova na svijetu trajao je samo 58 sekundi.

Vezane vijesti

Ecclestone: Vettel ima priliku postati najbolji u povijesti

Ecclestone: Vettel ima priliku postati najbolji u povijesti

Šef Formule 1 Bernie Ecclestone u razgovoru za njemački portal Spiegel Online ocijenio je kako bi Nijemac Sebastian Vettel mogao srušiti rekorde… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika