16.07.2010. / 07:42

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Igre bez granica: Varaždinski HSLS-ovci i dalje će podržavati Čehoka

Predsjednica varaždinskog ogranka HSLS-a Darinka Hajduk Vučić istaknula je da je Ivan Čehok kao gradonačelnik puno učinio za Varaždin i da se nada da je njegova odluka o podršci vladi u interesu grada

Ivan ČehokIvan ČehokVaraždinski HSLS-ovci i dalje će podržavati gradonačelnika Ivana Čehoka, dogovoreno je na jučerašnjem sastanku predsjednika stranke Darinka Kosora i vodstva varaždinskoga HSLS-a.

"Nećemo opstruirati interese grada i podržat ćemo kvalitetne projekte u Varaždinu", rekao je novinarima predsjednik HSLS-a Darinko Kosor nakon sastanka s vodstvom Gradskog ogranka stranke.

Kosor je istaknuo da su Ivan Čehok i Đurđa Adlešič puno dali za stranku, ali da je došlo vrijeme je da HSLS ide dalje i bez njih. Dodao je da je odluka o izlasku iz vladajuće koalicije bila teška, ali da će se dugoročno isplatiti. Zaključio je da su to prepoznali i članovi stranke koju je u posljednjih tjedan dana napustilo samo deset od oko 12.000 članova.

Predsjednica varaždinskog ogranka HSLS-a Darinka Hajduk Vučić istaknula je da je Ivan Čehok kao gradonačelnik puno učinio za Varaždin i da se nada da je njegova odluka o podršci vladi u interesu grada. Čehoka će i dalje podržavati svih šest vijećnika HSLS-a u Gradskome vijeću koji ostaju u svojoj stranci, dodala je Darinka Hajduk Vučić.

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika