16.07.2010. / 15:34

Autor: Totalsport

Svadbena zvona: Iker Casillas će uskoro stati pred oltar

Svjetski prvak i kapetan španjolske nogometne reprezentacije je zaprosio svoju je atraktivnu djevojku, reporterku Saru Carbonero

Iker CasillasIker CasillasNjemački Bild prenosi pisanje španjolskih medija koji navode da se ovog ljeta sprema novo veliko nogometno vjenčanje, ono najljepšeg para sa Svjetskog prvenstva.

Svoju je atraktivnu djevojku-reporterku Saru Carbonero (25) zaprosio svjetski prvak i kapetan španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas (29).

Termin vjenčanja zaljubljenog para zasad nije poznat, ali se zna da će prije početka nove sezone golman Real Madrida reći "da" u crkvici smještenoj u Sarinome rodnom mjestu, Corralu de Almaguer.

Dok je Casillas na Svjetskom prvenstvu svojim obranama vodio momčad Vicentea del Bosquea do naslova svjetskih prvaka, Sara je s terena izvještavala za španjolsku TV-postaju Telecinco.

Odgovarajući na pitanja buduće supruge nakon finalne utakmice protiv Nizozemaca, Casillas ju je spontano poljubio pred milijunskim TV-auditorijem.

Vezane vijesti

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Svi Španjolci, od nogometnih reprezentativaca do javnosti, jasno pokazuju u izjavama da su itekako sretni što su se plasirali u četvrtfinale… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika