16.07.2010. / 16:37

Autor: Nacionalova redakcija

Prosvjed zbog Varšavske: 'Dođite u 18 sati ispred SDP-a i HDZ-a'

'Očekujemo da se na prosvjedu pojavi uobičajeni broj naših članova ili simpatizera i građana koje pozivamo i ovom prigodom da nam se pridruže. Nemamo namjeru s nikim iz tih stranaka razgovarati niti želimo da nas itko prima jer je riječ o prosvjedu', rekao je Celakoski iz Prava na grad

Foto: PixsellFoto: PixsellU 18 sati u Zagrebu će zbog slučaja Varšavska na nekoliko lokacija biti održan prosvjed u organizaciji nevladinih udruga Pravo na Grad i Zelena Akcija. Za razliku od prijašnjih prosvjeda, aktivisti će se sa građanima okupiti ispred sjedišta SDP-a na Iblerovu trgu, a potom planiraju otići i ispred sjedišta HDZ-a na Trgu Žrtava fašizma. 'Očekujemo da se na prosvjedu pojavi uobičajeni broj naših članova ili simpatizera i građana koje pozivamo i ovom prigodom da nam se pridruže.

Nemamo namjeru s nikim iz tih stranaka razgovarati niti želimo da nas itko prima jer je riječ o prosvjedu', rekao je T-portalu Teodor Celakoski iz Prava na grad. Prema informacijama objavljenim na istom portalu, HDZ ionako nije imao namjeru nikoga primiti, dok u SDP-u razmišljaju da prosvjednike pozovu na razgovor. 'U SDP i ispred SDP-a svi su uvijek dobrodošli, pa tako i građani koji će doći na prosvjed. Njihovi zahtjevi će biti saslušani jer SDP nije nikada, i nikada neće bježati od građana.', rekla je glasnogovornica SDP-a Ivana Grljak, koja ipak nije rekla hoće li prosvjednike dočekati i šef stranke Zoran Milanović.

Vezane vijesti

Vlada manipulira procedurom i radi farsu od Plomina

Vlada manipulira procedurom i radi farsu od Plomina

Zelena akcija u reakciji na pozitivno mišljenje Savjetodavnog stručnog povjerenstva u postupku procjene utjecaja na okoliš termoelektrane "Plomin C"… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 20.07.10. 14:27

Kažu da anarhija nije dobra već štetna.Da netreba previše "talasati"!?Nisam baš siguran.Ovdje bi trebalo jedno duboko oranje.Na slavonski način.A zatim sitno sitno tanjuranje.Pa zubačama sve razbusati.Na takav način urodi bolji plod.Pitajte Slavonske seljake.Osim ako se dogodi poplava.Ovdje je već opći potop pa od kvalitetne sjetve ništa.Božja volja !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika