19.07.2010. / 10:41

Autor: Nacionalova redakcija

Štednja u IGH: Radić i društvo odriču se milijunskih dividendi

Analitičari Radićevo odustajanje od već ostvarene nagrade i dividende smatraju racionalnim potezom, koji i njemu i menadžmentu daju još jači kredibilitet da pozitivno prebrodi teškoće na tržištu

Jure RadićJure RadićNa današnjoj redovitoj godišnjoj skupštini dioničara IGH odlučuje se i o dividendi dioničarima za 2009. od 7,5 milijuna kuna. Kako doznaje Večernji list, predsjednik uprave Jure Radić i njegovi suradnici odreći će se svog dijela dividende i bonusa menadžmentu od 2,5 milijuna kuna.

S obzirom na svjetsku gospodarsku krizu koja je dobrano uzdrmala građevinski sektor, ušteđeno bi se trebalo preusmjeriti u očuvanje radnih mjesta i školovanje najboljih u Institutu IGH, piše Večernji list. I u ovim kriznim vremenima IGH je jedna od rijetkih tvrtki koje pozitivno posluju i ostvaruju dobit, što je posljedica inozemnih poslova i drastičnih mjera štednje u Institutu.

Analitičari Radićevo odustajanje od već ostvarene nagrade i dividende smatraju racionalnim potezom, koji i njemu i menadžmentu daju još jači kredibilitet da pozitivno prebrodi teškoće na tržištu.

Vezane vijesti

Radiću u Upravi

Radiću u Upravi

Tvrtka IGH na jesen će ponovo promijeniti vlasničku strukturu, jer će uslijediti još jedna dokapitalizacija nakon što je ovog mjeseca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika