19.08.2010. / 12:47

Autor: Nacionalova redakcija

Ksenija Pajić: nova političarka na sceni

Ova nagrađivana članica Gavelle utjelovit će lik Suzane Gajs, nove političke moćnice Dragošja. Dolaskom njenog lika u najpoznatije televizijsko selo, radnja Najboljih godina dobit će još više intrigantnih zapleta i dramatičnih elemenata. Visoka državna dužnosnica sa sobom će u Dragošje povesti majku Spomenku, koju će utjeloviti Zrinka Kolak, te blizanke Tenu i Lenu koje će odigrati sestre Mia i Maša Dejanović

Ksenija PajićKsenija PajićDramska serija 'Najbolje godine' uz Miru Furlan bogatija je za još jedno renomirano glumačko ime. Poznata hrvatska glumica Ksenija Pajić u drugoj sezoni će odigrati također jednu od središnjih uloga. Ova nagrađivana članica Gavelle utjelovit će lik Suzane Gajs, nove političke moćnice Dragošja. Dolaskom njenog lika u najpoznatije televizijsko selo, radnja Najboljih godina dobit će još više intrigantnih zapleta i dramatičnih elemenata.

Visoka državna dužnosnica sa sobom će u Dragošje povesti majku Spomenku, koju će utjeloviti Zrinka Kolak, te blizanke Tenu i Lenu koje će odigrati sestre Mia i Maša Dejanović. Ksenijin lik karakterizira modernu političarku koja je moć stekla izgledom i zavodničkim sposobnostima.

Nakon što u Zagrebu izbjegne zatvor, Suzana će se morati zadovoljiti degradacijom položaja i tako postati općinska načelnica Dragošja, Vimećine i Rudina. Suzana će za svoje novo prebivalište imati i pakleni poslovni plan, a ukoliko joj ne uspije modernizacija Dragošja, ona ga namjerava prodati za sitan novac. Njen lik će tako s mnogim Dragošjanima ulaziti u konflikte, a kako joj ne bi bilo dosadno i u privatnom životu osjetit će ljubavnu strast s jednim seljaninom.

Vezane vijesti

Jelena Perčin i Ivan Herceg nove zvijezde 'Najboljih godina'

Jelena Perčin i Ivan Herceg nove zvijezde 'Najboljih godina'

Na završetku godine selo Dragošje će doživjeti velike promjene. Katarina Radivojević se neko vrijeme neće pojavljivati u seriji, međutim u Dragošje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika