14.09.2010. / 10:50

Autor: Andrea Belin

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher dobili drugo dijete

Iako svoj privatni život skrivaju daleko od očiju javnosti, strani mediji su se raspisali kako su komičar i njegova supruga početkom rujna po drugi put postali roditelji

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher Sacha Baron Cohen i Isla Fisher Slavni komičar Sacha Baron Cohen i njegova supruga Isla Fisher ovih dana imaju razloga za slavlje.

Iako svoj privatni život skrivaju daleko od očiju javnosti, strani mediji su se raspisali kako su supružnici početkom rujna po drugi put postali roditelji, a s prinovom su viđeni i prije nekoliko dana u šetnji Londonom.

S obzirom da niti njihov glasnogovornik nije želio potvrditi ovu informaciju, nije poznato jesu li dobili dječaka ili djevojčicu.

Inače, komičar javnosti najpoznatiji po ulogama Ali G-ja, Borata i Brune i Isla Fisher vjenčali su se u ožujku ove godine. Na svadbenoj svečanosti u Parizu prisustvovali su samo najuži članovi obitelji i prijatelji. Prije dvije i pol godine dobili su kćer Olive.

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika