23.09.2010. / 10:45

Autor: Andrea Belin

Neće se izvući: Kutcherova ljubavnica objavila njegove sms poruke

Tjedan dana nakon što je na naslovnici Stara osvanula vijest o Kutcherovoj nevjeri, isti magazin je objavio sms poruke koje je glumac navodno slao ljubavnici

Ashton Kutcher i Demi MooreAshton Kutcher i Demi MooreSapunica u kojoj su glavni akteri glumački par Ashton Kutcher, Demi Moore i njegova navodna ljubavnica Brittney Jones dobila je novi nastavak.

Tjedan dana nakon što je na naslovnici Stara osvanula vijest o Kutcherovoj nevjeri, isti magazin je objavio sms poruke koje je glumac navodno slao ljubavnici.

Riječ je o sms-ovima u kojima se navodni ljubavnici dogovaraju za vrijeme i mjesto zločina.

I dok Brittney Jones na sve moguće načine pokušava razoriti ovaj brak, glumački par se ne očigledno ne obazire na njezine izjave, a u petak će proslaviti i petu godišnjicu braka. Magazin People piše da su zaljubljeniji nego ikad.

Inače, Brittney Jones tvrdi da su se ona i glumac zabavljali na njegovom kauču, a njegova supruga je u to vrijeme bila na snimanju filma.

Vezane vijesti

Zoran Šprajc: Tko pokriva njegov preljub?

Zoran Šprajc: Tko pokriva njegov preljub?

Televizijski urednik i voditelj središnjeg Dnevnika HTV-a Zoran Šprajc već je neko vrijeme u ljubavnoj vezi sa svojom kolegicom Martinom Kiseljak.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika