23.09.2010. / 11:51

Autor: Nacional.hr

PBZ pokrenuo akciju prikupljanja pomoći za stanovništvo pogođeno poplavama

Privredna banka Zagreb otvorila žiro račun i donirala 100.000 kn za pomoć u poplavi

PBZ je pokrenula akciju prikupljanja pomoćiPBZ je pokrenula akciju prikupljanja pomoćiPrivredna banka Zagreb pokrenula je akciju prikupljanja pomoći svim ugroženim stanovnicima s područja Hrvatske koja su pogođena poplavama, otvorivši žiro račun na koji građani, tvrtke i institucije mogu uplatiti novčane priloge. PBZ je danas također donirao 100.000 kn za hitnu pomoć najugroženijima.

Privredna banka Zagreb do sada je nebrojeno puta sudjelovala u humanitarnim akcijama za socijalno ugrožene osobe, socijalne institucije i udruge, a vrlo često, baš kao i danas, je i sama inicirala projekte za pomoć stradalima u kriznim vremenima. Pokrenuvši humanitarnu akciju za pomoć stradalima u poplavi, PBZ još jednom potvrđuje svoju senzibiliziranost i solidarnost s građanima kojima je pomoć najpotrebnija.

Broj žiro računa za pomoć stradalima u poplavi je 2340009-1510446787 na koji se mogu izvršiti uplate bez naknade u svim poslovnicama PBZ-a u Hrvatskoj od 23. rujna 2010.

"Budimo solidarni i pomozimo onima kojima je danas naša pomoć najpotrebnija", poručuju iz PBZ-a.

Vezane vijesti

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Tradicionalnu humanitarnu akciju "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine" organizirao je danas na glavnom zagrebačkom trgu Socijaldemokratski forum žena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika