12.10.2010. / 19:08

Autor: Totalsport

UEFA Futsal Cup: Nacional u skupini sa Benficom, Ekonomcem i Taimom

Nacional u ovoj skupini vidi svoju priliku za osvajanje prvog mjesta i na sručnom stožeru je da u narednih mjesec i pol dana posloži i uigra momčad

Nacional čeka teška skupinaNacional čeka teška skupinaDanas su u Nyonu izvučene skupine Elitne runde UEFA Futsal Cupa. Hrvatski prvak Nacional je svrstan u skupinu A sa Benficom, Ekomomcem iz Kragujevca i ukrajinskim Taimom iz Livova.

Nacional je zadovoljan svojom grupom jer je izbjegao španjolski ElPozo i rusku Viz-Sinaru.

Benfica je aktualni prvak Europe i odlaskom Ricardinha u Japan izgubili su motor momčadi koja ih je sve ove godine vukao prema vrhu portugalskog i europskog futsala.

Taim iz Livova je tipična ukrajinska momčad koja svoju igru bazira na snazi i velikoj kondiciji, dok im je tehnička strana igrača veliki hedikep.

Srpski prvak Ekonomac je regionalni gigant uz Nacional. Momčad Ekonomca je tehnički i fizički dotjerana do savršenstva i upravo sa njima Nacional otvara natjecanje u ovoj skupini.

Nacional u ovoj skupini vidi svoju priliku za osvajanje prvog mjesta i na sručnom stožeru je da u narednih mjesec i pol dana posloži i uigra momčad.

SKUPINA A: Kragujevac, Sala Jezero, 25.-28.studenog

1. kolo, 25.listopada:

Ekonomac Kragujevac - Nacional Zagreb

Benfica - Taim Lvov

2. kolo, 26.listopada:

Taim Lvov - Ekonomac Kragujevac

Benfica - Nacional Zagreb

3. kolo, 28.listopada:

Nacional Zagreb - Taim Lvov

Ekonomac Kragujevac - Benfica

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika