13.10.2010. / 13:02

Autor: Hina

Video: Pogledajte uhićenog vođu srpskih navijača koji je izazvao nerede u Genovi

Bogdanov je kliještima rastrgao zaštitnu ogradu na stadionu, te je tako omogućio ostalim huliganima bacanje baklji na travnjak

Uhićeni predvodnik divljačkog pohoda u Genovi Ivan Bogdanov (Foto: gazzetta.it)Uhićeni predvodnik divljačkog pohoda u Genovi Ivan Bogdanov (Foto: gazzetta.it)Talijanska policija uhitila je 17 srpskih navijača nakon nereda koje su prouzročili na stadionu i izvan njega zbog kojih je prekinuta kvalifikacijska utakmica za odlazak na EURO 2012. između Italije i Srbije u Genovi.

Među uhićenima je i 30-godišnji Ivan Bogdanov, vođa skupine navijača Crvene zvezde "Ultra Boys" kojega se sumnjiči kako je bio predvodnik nereda.

Ivan Bogdanov: ReutersIvan Bogdanov: ReutersPolicija je Bogdanova pronašla kako se skriva u spremniku vozila kojim je pokušao napustiti stadion.

Bogdanov je kliještima rastrgao zaštitnu ogradu na stadionu, te je tako omogućio ostalim huliganima bacanje baklji na travnjak.

U neredima nakon što je utakmica prekinuta ozlijeđena su dva policajca i 14 navijača, a policija je srpskim navijačima oduzimala noževe i palice.

Očekuje se da će utakmica biti registrirana sa 3-0 u korist Italije, ali Europski nogometni savez (UEFA) bi zbog nereda mogao kazniti oba saveza, srpski zbog divljanja njihovih navijača, a talijanski zbog loše organizacije utakmice.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 13.10.10. 13:34

Ipak je SIMPATICAN !!!!!!!


registracija
30/6/10

petrus7, 13.10.10. 15:18

VODI GA DOMA ;-)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika