02.11.2010. / 10:04

Autor: Andrea Belin

Prvi put mama: Ana Brdarić Boljat rodila sina

Voditeljica je rodila prekrasnog dječaka, a s obzirom da su ona i suprug Marko Boljat veći dio trudnoće bili uvjereni da će dobiti kćer, ime za sina još uvijek nisu pronašli

Ana Brdarić Boljat Ana Brdarić Boljat Tridesetogodišnja RTl-ova urednica i voditeljica ovih dana ima razloga za slavnje. Naime, u ponedjeljak poslijepodne je u zagrebačkoj bolnici Sestre Milosrdnice rodila svoje prvo dijete, piše Gloria.

Voditeljica je rodila prekrasnog dječaka, a s obzirom da su ona i suprug Marko Boljat veći dio trudnoće bili uvjereni da će dobiti kćer, ime za sina još uvijek nisu pronašli.

Inače, za Marka Boljata, Ana Brdarić se udala na Silvestrovo prošle godine. Nakon osam godina veze, sudbonosno "da" voditeljica i agronom izgovorili su u u crkvi Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji. Svadbenoj svečanosti u restoranu Bon Appetit prisustvovali su samo najuži članovi obitelji i prijetelji. Njezina kuma bila je prijateljica s televizije, Ana Bulić.

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika