03.11.2010. / 18:19

Autor: Totalsport

Bryant potvrdio da želi igrati u Londonu 2012.

A da doista ima želju braniti zlato iz Pekinga, Bryant je potvrdio i nakon sinoćnje utakmice protiv Memphisa u kojoj su Lakersi slavili 124-105

Kobe BryantKobe BryantPonajbolji košarkaš današnjice, zvijezda NBA prvaka LA Lakersa Kobe Bryant, potvrdio je da će igrati za američku reprezzentaciju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Objavio je to u radijskoj emisiji koju vodi izbornik američke košarkaške vrste Mike Krzyzewski. Na izravno trenerovo pitanje namjerava li igrati u Londonu za dvije godine, Bryant je odgovorio:

- Ako me želite tamo, bit ću tamo. Spreman sam igrati obranu, a ako želite da postižem koševe, i to ću napraviti.

A da doista ima želju braniti zlato iz Pekinga, Bryant je potvrdio i nakon sinoćnje utakmice protiv Memphisa u kojoj su Lakersi slavili 124-105.

- Bit će mi velika čast biti dio reprezentacije. Ako ništa drugo, ulazit ću u posljednje dvije minute utakmica - našalio se na račun svojih godina Bryant koji će u kolovozu 2012. proslaviti 34. rođendan.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika